Πατέρας Μ. Φιλόπουλου για δολοφονία Άλκη: «Πολλές ομοιότητες, είναι αδιανόητο ένας πατέρας να κλαίει το παιδί του»
Πατέρας Μ. Φιλόπουλου για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη: «Είναι αδιανόητο ένας πατέρας να κλαίει το παιδί του»
Η άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού ξύπνησε μνήμες στον πατέρα του Μιχάλη Φιλόπουλου, που είχε δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο πριν από 15 χρόνια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δολοφονία Άλκη: «Άκουσα ότι ένας διέφυγε. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί», λέει ο Κούγιας
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φυλάκιση τεσσάρων ετών και τριών μηνών στον 23χρονο για τα πολεμοφόδια
Ο Ανδρέας Φιλόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση» και άνοιξε την καρδιά του για τα συναισθήματά του, ενώ τόνισε ότι δεν βλέπει να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά σε ό,τι αφορά την αποτροπή τέτοιων θλιβερών γεγονότων.
«Στενοχωρήθηκα πολύ για το χαμό του Άλκη, διότι υπάρχει μεγάλη ομοιότητα και στην ιατροδικαστική έκθεση», τόνισε ενώ σημείωσε: «Μην ελπίζετε ότι θα γίνει κάτι καλύτερο, 15 χρόνια τώρα δεν έχω δει τίποτα, όλα «θα» ακούω. Δεν ένιωσα μίσος αλλά λύπηση για τους δολοφόνους του Μιχάλη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
