Νουσρέτ: Η επίσκεψη στη Νάπολι,το ρεζερβέ τραπέζι του Μαραντόνα και ο Μαρσέλο

Όλα τα αστέρια του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους και ο Μαρσέλο του Ολυμπιακού, έχουν συναντήσει τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ. Ο «Salt Bae» επισκέφτηκε την αποστολή της Νάπολι στο Μιλάνο, ενώ στο εστιατόριό του διατηρεί μόνιμα ένα ρεζερβέ τραπέζι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου του, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο διακεκριμένος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που έγινε παγκοσμίως διάσημος για τον τρόπο που αλατίζει τα πιάτα του, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο στο Μιλάνο, όπου διαμένει η αποστολή της Νάπολι ενόψει του σημερινού αγώνα (18/9, 21:45) με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Η ιταλική ομάδα ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από τη συνάντηση του «Salt Bae» με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους παίκτες των «παρτενοπέι», με τον ενθουσιασμό τους να είναι διάχυτος.

Ο Τούρκος σεφ είναι γνωστό ότι είχε μεγάλη αδυναμία στον Ντιέγκο Μαραντόνα και μάλιστα διατηρεί μόνιμα στο μαγαζί του ένα τραπέζι προς τιμή του «D10s», που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Αργεντινός θρύλος είχε απολαύσει τις γεύσεις αλλά και τη φιλοξενία του Νουσρέτ στο παρελθόν, αποθεώνοντάς τον για τις τεχνικές του στον τομέα της γαστρονομίας.

Μετά το θάνατό του, ο σεφ ανήρτησε φωτογραφίες από μία γωνιά στο εστιατόριο που διατηρεί στο Ντουμπάι και είναι αφιερωμένη στον «Θεό» του ποδοσφαίρου.

Στα εστιατόρια του Νουσρέτ, τόσο στην Πόλη, όσο στο Ντουμπάι και στη Μύκονο, έχουν φιλοξενηθεί οι περισσότεροι αστέρες από το χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο Λιονέλ Μέσι, o Nεϊμάρ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και άλλοι. Ο Τούρκος σεφ έχει συναντήσει επίσης τον Ρονάλντο το «φαινόμενο» και τον Κριστιάνο, τον Ρομπέρτο Κάρλος αλλά και τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν αστέρα του Ολυμπιακού, Μαρσέλο.

Στη Μύκονο είχε βρεθεί και ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Νουσρέτ να μοιράζεται φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Και βέβαια, κάποιοι προσπαθούν να μιμηθούν την χαρακτηριστική κίνηση που προσθέτει αλάτι στο φαγητό, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τους παραδίδει… ιδιαίτερα μαθήματα σερβιρίσματος!

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Γιώργος Πρίντεζης απόλαυσε στη γευστική «έκρηξη» των πιάτων του διάσημου Τούρκου σεφ.

@_velvetino_

🔪🥩🧂🏀 #nusret #basketball

♬ original sound – Tik Toker

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News