Φερστάπεν: Υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από την Τέιλορ Σουίφτ!

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε απασχολήσει αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ετησίως παράγει σχεδόν 1.200 φορές τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου του μέσου ανθρώπου. Έκπληξη έχει προκαλέσει όμως ότι ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από την ποπ σταρ.

Ο «βασιλιάς» της F1, Mαξ Φερστάπεν συγκρίθηκε πρόσφατα με το είδωλο της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ, αλλά για λάθος λόγους.

Το 2022 η Τέιλορ Σουίφτ είχε απασχολήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι βρισκόταν στην πρώτη θέση, ως η μεγαλύτερη διασημότητα που ρυπαίνει περισσότερο τον άνθρακα στον κόσμο.

Σήμερα ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από την ποπ σταρ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διάφορους χρήστες να κρίνουν τον Ολλανδό. 

Συμφώνα με το carboncredits.com, o τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Κοινώς, ο Ολλανδός προκαλεί μεγαλύτερο κακό στο περιβάλλον από την ποπ σταρ!

Σύμφωνα με μια φαν, ονόματι Στέφανι, ο Φερστάπεν έχει ταξιδέψει 119 φορές με το ιδιωτικό του τζετ, εκπέμποντας περίπου  1,693,800 κιλά Co2 ( διοξείδιο του άνθρακα).

«Ο Μαξ Φερστάπεν να έχει περισσότερες εκπομπές άνθρακα από την Τέιλορ Σουίφτ, δεν ήταν κάτι που πιστεύω ότι θα έβλεπα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης .

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News