Παναθηναϊκός Ιωαννίδης: Η ξεχωριστή ευχή για τα γενέθλια της Ελένης Βουλγαράκη
Ο Έλληνας επιθετικός μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην αγαπημένη του που είχε τα γενέθλιά της.
Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν καταλυτικό πρόσωπο στην σπουδαία νίκη-δήλωση προθέσεων του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-3 από το «Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού.
Έτσι, «οι πράσινοι» χάλασαν για τα καλά το πάρτι γενεθλίων των γηπεδούχων, οι οποίοι γιόρταζαν 99 χρόνια ιστορίας, αλλά έμειναν με μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα για την 1η αγωνιστική των πλει-οφ της Super League.
Από την πλευρά του, ο 24χρονος επιθετικός μπορεί να συνέβαλλε στο να χαλάσουν αυτά τα γενέθλια, όμως φρόντισε να συμβάλλει για να «φτιάξει» κάποια άλλα. Αυτό διότι, με την λήξη της αναμέτρησης στο Φάληρο δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στη σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη με ιστορία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλιά της το Σάββατο (10/3).
Ο Έλληνας επιθετικός συνόδευσε την κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε στην ιστορία του και με την λεζάντα: «Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
