Μάρια Σάκκαρη: H Porsche του Τζέιμς Μποντ και εκείνη που θα γίνει δική της αν κατακτήσει το τουρνουά της Στουτγκάρδης
Μάρια Σάκκαρη: Επισκέφθηκε το μουσείο της Porsche και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μαρία Σάκκαρη, τένις, lifestyle
Λίγο πριν αγωνιστεί στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγάρδης, η Μαρία Σάκκαρη επισκέφθηκε το μουσείο της Porsche.
H 26χρονη τενίστρια συμμετέχει στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγάρδης (18-24 Απριλίου), έχοντας περάσει απευθείας στο δεύτερο γύρο, ως Νο4 στο ταμπλό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χαντάν Μάια – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Μάια-μι τέλος!
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τένις: Η δεύτερη ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη για το Νο2
Το Μουσείο βρίσκεται στο Τσουφενχάουζεν και η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε με αφορμή την επίσκεψή της: «Τα τουρνουά σε επιβαρύνουν και πνευματικά. Οπότε είναι καλό να μπορείς να βλέπεις κάτι άλλο, πέρα από τα γήπεδα και τα ξενοδοχεία. Αν έπρεπε να διαλέξω την αγαπημένη μου Porsche, θα επέλεγα την 356. Μου θυμίζει κάτι από ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς φόρτιζαν την μπαταρία εκείνη την εποχή».
Αν η Μαρία Σάκκαρη κερδίσει το τουρνουά της Στουτγάρδης, θα λάβει ως έπαθλο μία Porsche Taycan Sport Turismo, ισχύος 598 ίππων αξίας, 139.000 ευρώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
