Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μία ΕΠΟ που κάνει... μπάχαλο ακόμα και τα πιο απλά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μία ΕΠΟ που κάνει… μπάχαλο ακόμα και τα πιο απλά τρεις μέρες πριν τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό αυτό που συμβαίνει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφού η διοίκηση του ΟΑΚΑ βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ, λίγα 24ωρα πριν από την μεγάλη αναμέτρηση. 

«Κωλυσιεργεί και αρνείται», αυτή είναι η ακριβής φράση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως δεν έχει υπογραφεί ακόμα από την ΕΠΟ η σύμβαση παραχώρησης του κεντρικού σταδίου καθώς και των χώρων στάθμευσης. Σε συνέχεια αυτού ζητείται από τη διοργανώτρια αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και όλα αυτά συμβαίνουν μόλις τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

«Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τα σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News