ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: «Έχουμε κάθε δικαίωμα να κινηθούμε νομικά για το συμβάν στο Ελ. Βενιζέλος»

Συνέχεια στο συμβάν που έλαβε χώρα στο Ελ. Βενιζέλος δίνει η Γαλατασαράι, με το διοικητικό της μέλος να κάνει λόγο για κακή διαχείριση της κατάστασης από «στενόμυαλους» Έλληνες.

Τη συμβουλή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας θα ζητήσει η Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε ο Ρεμζί Σανβέρ, σχετικά με το πώς θα χειριστεί την απαγόρευση εισόδου της αποστολής στην Ελλάδα επειδή δεν πληρούσαν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γαλατασαράι έκανε λόγο για κίνηση εναντίον της Τουρκίας και όχι μόνο της ομάδας, ενώ δεν ξέχασε ν’ αναφερθεί στη στήριξη του Ολυμπιακού.

Ο Ρεμζί Σανβέρ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή ήταν μια κίνηση όχι μόνο προς εμάς, αλλά και προς όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε Έλληνες αθλητές όπως κάναμε πάντα. Άλλα έχουμε και το δικαίωμα να πάμε το θέμα σε διεθνείς πλατφόρμες σχετικές με το αθλητικό και το γενικό Δίκαιο.

Πιστεύουμε πως όλα έγιναν από στενόμυαλους γραφειοκράτες ή πολιτικούς και η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται. Αλλιώς, λυπούμαστε για τους ανθρώπους της Ελλάδας και το μέλλον των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, θα είχαμε αντιδράσει όπως και να ‘χε. Είναι λάθος για μας όλο αυτό. Το ότι οι άνθρωποί μας έκαναν ένα λάθος δεν καθιστά σωστό αυτό που έγινε. Ελπίζουμε πως επιλέξαμε να συνεργαστούμε με μία ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για εκείνο το φιλικό. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που λάβαμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News