Ολυμπιακός PreSeason: Η επιστροφή του... κανονικού Μανωλά τώρα ξεκινάει!

Ολυμπιακός PreSeason: Η επιστροφή του… κανονικού Μανωλά τώρα ξεκινάει! | Super League

Σε κάθε καλοκαιρινή προετοιμασία που λαβαίνει χώρα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στους παίκτες που μόλις αποκτήθηκαν και αφήνουν τα πρώτα δείγματα γραφής και φυσικά τους παίκτες που ακόμα ψάχνει μια ομάδα, εν προκειμένω ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισε Θρύλο Μαρτίνς να θυμίζει στο 1-1 με τη Σλάβια

Ωστόσο αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, αν και συζητιέται ελάχιστα, η εικόνα του Κώστα Μανωλά. Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα στον Ολυμπιακό μετά από αρκετά χρόνια στο Καμπιονάτο γιατί αισθάνονταν ότι υπάρχει μια δουλειά που άφησε στη… μέση. Και στην περυσινή μισή του σεζόν δεν είδαμε τον κανονικό Μανωλά γιατί αφίχθη κουβαλώντας αρκετή αγωνιστική απραξία λόγω προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε ως παίκτης της Νάπολι.

Ο Μανωλάς δείχνει έτοιμος να ηγηθεί

Τώρα λοιπόν που κάνει προετοιμασία από την αρχή με τον Ολυμπιακό ο υψηλόσωμος Έλληνας αμυντικός δείχνει έτοιμος να ηγηθεί σε πολύ νευραλγικά τετραγωνικά όπως είναι αυτά μπροστά από τον τερματοφύλακα. Εξάλλου οι καλές ομάδες που κάνουν τη διαφορά αρχίζουν από τα πίσω προς τα εμπρός με τη δημιουργία εξαιρετικής οπισθοφυλακής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να περάσει ο επόμενος (νέος) παίκτης

Ο 31χρονος Μανωλάς λοιπόν δείχνει σε καλή κατάσταση. Το έδειξε στο απαιτητικό φιλικό με τη Σλάβια όπου η παρουσία του ήταν ηγετική και σταθερή, έχοντας τον άπειρο Μπαγκαλιάνη δίπλα του. Το έδειξε και στο προηγούμενο φιλικό επίσης. Γενικώς ο Κώστας φαίνεται να βρίσκει και την ταχύτητά του που ανέκαθεν αποτελούσε προσόν στην καριέρα του αλλά και το υψηλό κίνητρο. Έτσι τουλάχιστον μπορεί να «μεταφραστεί» η κραυγή χαράς που έβγαλε κόντρα στη Σλάβια μετά από δικό του επιτυχημένο τάκλιν.

Και ο παράγοντας Sokratis

Εξίσου σημαντική με την κατάσταση και την εικόνα του Μανωλά είναι και η εικόνα και η κατάσταση του ανθρώπου που θα είναι το άλλο του μισό στο κέντρο της άμυνας, ο λόγος φυσικά για τον Σωκράτη. Το πλάνο είναι οι δυο τους να συνθέσουν ένα έμπειρο και πολύ ποιοτικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αν όντως είναι αμφότεροι σε καλή κατάσταση και «δέσουν» απόλυτα τότε ο νέος Ολυμπιακός θα έχει λίγα πράγματα να φοβάται εν όψει της νέας σεζόν.    

  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News