Άρης Μεταγραφές: Στα κάγκελα για Γκαρθία και Μίνα! Ο Ζερβίνιο «τραβάει» τους Ισπανούς!

Ο Άρης δεν συνεχίζει απλά τις μεταγραφικές του κινήσεις, αλλά φορτσάρει αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά και η εν εξελίξει απόκτηση του  σούπερ σταρ Ζερβίνιο λειτουργεί υποστηρικτικά στις προσπάθειες του Θόδωρου Καρυπίδη. 

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη δίνει τη μάχη του για να αγοράσει από την Σπόρτινγκ Χιχόν τον Μανού Γκαρθία, έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία χαρακτηριστικά, διεθνή σε ηλικία μόλις 24 χρόνων, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη θέση 10 για τους κίτρινους. Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι μιλάει για αγορά με ποσοστό μεταπώλησης, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για παίκτη που η καριέρα του θα «απογειωθεί».

Ανοιχτό και του Σάντι Μίνα!

Επιπλέον επανήλθε και ο Σάντι Μίνα, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Ισπανός στράικερ το σκέφτεται και η παρουσία του Ζερβίνιο, αλλά και η πρόταση στον συμπατριώτη του Γκαρθία τον κάνει να το επεξεργάζεται στο μυαλό του.

Ο Άρης έχει καταθέσει και νέα πρόταση, τον πιέζει με κάθε τρόπο και πλέον περιμένει. Ακόμη όμως και να πει όχι ο Σάντι Μίνα, υπάρχει πλάνο να αποκτηθεί ένα ακόμα εννιάρι. 

Την ίδια στιγμή ο Άρης εξετάζει και μία λίστα με στόπερ, ώστε να υπάρχει μία ακόμη επιλογή για τον Φερνάντο Μπούργος. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News