ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στην Cosmote TV τα φιλικά με Άλκμααρ και Φένλο - Στο «νήμα» αυτό με την Αλ-Τααβόν

Στην συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του.

Η Cosmote TV θα μεταδώσει τελικά τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Η συνδρομητική πλατφόρμα θα προβάλλει σίγουρα τα παιχνίδια των «πρασίνων» που θα γίνουν στις 25/07 με την Άλκμααρ και στις 31/07 με την Φένλο. Δεν έχει γίνει γνωστό όμως ακόμα αν θα γίνει το ίδιο και με το φιλικό με την Αλ-Τααβόν στις 22/07, αφού μπορεί να εμπεριέχεται μέσα στη συμφωνία, όμως υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και είναι άγνωστο αν θα προλάνουν να είναι όλα έτοιμα για την μετάδοση. Γι’ αυτό γίνεται αγώνας δρόμου και ουσιαστικά θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα υπάρχει η δυνατότητα να μεταδοθεί κι αυτό τηλεοπτικά.16

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλα τρία φιλικά όταν γυρίσει από την Ολλανδία. Ένα με την Μπασακσεχίρ στις 6 Αυγούστου, ένα με τον Απόλλων Σμύνης στις 10 του μήνα και φυσικά το μεγάλο φιλικό με την Μίλαν στις 14 στην Τεργέστη της Ιταλίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News