Παναθηναϊκός: Το πωλητήριο βγήκε και ο Κουρμπέλης περιμένει

Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προσωρινά τα πλάνα του για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον αρχηγό του Τριφυλλιού να περιμένει τη συνέχεια.

Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός δεν συζήτησε την πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Επειδή οι 650.000 ευρώ κρίθηκαν εξαιρετικά χαμηλό ποσό για τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη ότι κάθε παίκτης έχει την τιμή του και η αξία του Κουρμπέλη ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ωστόσο, με την κατάλληλη προσφορά, η παραχώρηση του διεθνή αμυντικού μέσου θα τελούσε υπό συζήτηση.

Τώρα, μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Παναθηναϊκός δεν πουλά τον Κουρμπέλη. Ασφαλώς γιατί εκτιμά τις δυνατότητες του, αλλά και για αριθμητικούς λόγου: δεν μπορεί να δουλέψει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει μείνει με μόνους διαθέσιμους μέσους τον Κουρμπέλη και τους Ρούμπεν, Τσέριν, Ήδη, η λειψανδρία είναι στο όριο και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο…

Οι προθέσεις του Κουρμπέλη

Ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Για άλλον ένα χρόνο και αν δεν ανανεώσει, από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται, από την πλευρά του παίκτη σημειώθηκε κινητοποίηση για την εύρεση πρότασης, η οποία δεν έχει ευοδωθεί σημαντικά.

Η Τραμπζονσπόρ ίσως να επανέρθει, αφού «διαρρέεται» σχετική φημολογία από την Τουρκία. Όμως, τουλάχιστον για την ώρα, γη και ύδωρ… να προσφέρει, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Γιατί προέχει η ομάδα και η λειτουργία της και όχι μόνο η ευμάρεια του ταμείου της ΠΑΕ.

Το ερώτημα πως το σκέφτεται πιο μακροπρόθεσμα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα περιμένει να συζητήσει με τη διοίκηση, πριν πάρει τις αποφάσεις του και δεν βιάζεται. Φυσικά, να δει τη διαχείριση που θα έχει από τον Γιοβάνοβιτς στο προσεχές διάστημα, ειδικά μετά τις μεταγραφές…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News