Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κόπηκε ο Πασχαλάκης κι αν ναι από ποιόν;

EUROKINISSI

Πόσο πιθανό είναι πια να αποκτηθεί τερματοφύλακας από τον Ολυμπιακό και ποιός παράγοντας φαίνεται να παίζει τον πλέον καθοριστικό ρόλο;

Ο Ολυμπιακός είχε υψωμένες κεραίες στην καλοκαιρινή (και φθινοπωρινή αφού παραμένει ανοιχτή για ελεύθερους) μεταγραφική αγορά και για τερματοφύλακα καθώς υπάρχει ένας προβληματισμός για τον Τόμας Βατσλίκ.

Οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν ουκ ολίγους, με κορυφαία περίπτωση όλων τον Θωμά Στρακόσια, ο οποίος ωστόσο δεν ενδιαφερόταν να γυρίσει στην Ελλάδα και προτίμησε να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι επειδή ο Ολυμπιακός αποτελεί ελκυστικό προορισμό για πολλούς παίκτες, προτάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο πρώην, πια, τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος και ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο έμπειρος διεθνής πορτιέρο βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού κι αυτό δεν είναι μυστικό.

Το θέμα ωστόσο είναι αν οι ερυθρόλευκοι θα αποφασίσουν να στραφούν σ’ αυτή τη λύση η οποία κάνει εύλογα ντόρο λόγω του παρελθόντος του παίκτη. Από την άλλη, εδώ που φτάσαμε σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα.

Ο λόγος του Μίτσελ και η πρεμούρα που πια δεν υπάρχει

Ακόμα και, τελικά, ο Ολυμπιακός να μείνει ως έχει. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έχει λόγο σε όλο αυτό όπως και σε κάθε άλλη μεταγραφική υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερη… πρεμούρα για την απόκτηση ελεύθερου τερματοφύλακα δίχως, βεβαίως, και να το αποκλείει.

Ωστόσο ο Μίτσελ έχει συγκεντρώσει πολύ θετικές πληροφορίες για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Και κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνει ως έχει ο Ολυμπιακός και να πάρει την ευκαιρία ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ένας τερματοφύλακας τον οποίο πίστευε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και πέρυσι το καλοκαίρι τον χρησιμοποίησε στα κρίσιμα καλοκαιρινά προκριματικά πριν αρχίσει να βάζει τον έμπειρο Τόμας Βατσλίκ υπό και τη μεγάλη πίεση της κοινής γνώμης που θεωρούσε λάθος του Πορτογάλου την επιλογή Τζολάκη.

Ο Τζολάκης λοιπόν, μπορεί να πει κανείς, είναι κοντά στο να… κόψει τη μεταγραφή τερματοφύλακα, φυσικά και το όνειρο του Πασχαλάκη να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια στις μεταγραφές κι όσο είναι ανοιχτό το… παράθυρο τίποτα δεν αποκλείεται αλλά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News