Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει άνθρωπος στην ΑΕΚ

Sportday.gr

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μετράει αντίστροφα για την ιστορική στιγμή που θα δει ξανά την ΑΕΚ να επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Στη SportDay της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου.

Οσες -δεν είναι και λίγες- στιγμές κι αν έχουν υπάρξει που λόγω επιλογών και κάποιων ακατανόητων εμμονών «κακοκάρδισε» τους φίλους της ΑΕΚ, ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει το μεγάλωμα της ομάδας που επιτυγχάνεται μέσα από τη θητεία του στην «Ενωση».

Δεν ήταν αυτό που θέλαμε η ΑΕΚ των προηγούμενων τεσσάρων ετών, για να είμαστε ακριβείς, ήταν πολύ μακριά από αυτό θα έπρεπε να είναι για να κυκλοφορεί στα γήπεδα με το όνομά της. Όμως το ευεργέτημα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, δεν θα το καταλάβουμε τώρα, αλλά τα επόμενα χρόνια.

Αρχής γενομένης από την αποψινή  πρώτη συνεύρεσή μας στην «Opap Arena», εκεί όπου όλοι μαζί, παρακολουθώντας τα εγκαίνια, θα συνειδητοποιήσουμε πόσο διαφορετικό είναι για μια μεγάλη ομάδα να έχει τη δική της έδρα.

Θα θυμηθούμε οι παλαιότεροι και θα μάθουν οι νεότεροι που δεν έχουν πάρει μυρωδιά και γεύση από Νέα Φιλαδέλφεια. Και περισσότερο οι νεότερης ηλικίας που έχουν χούι τις ύβρεις μέσα από τα Social Media, διότι δεν έχουν μάθει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στα «Αγια Χώματα» για να ξέρουν και πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Η περιπέτεια της υγείας του Μελισσανίδη, που ευτυχώς είναι καλά αλλά θα πρέπει και να προσέχει τα άγχη του πλέον, θα πρέπει για όλους να είναι ένα ταρακούνημα. Οσα λάθη κι αν έκανε, όσο κι αν ο καθένας μπορεί να του καταλογίσει για τη στρατηγική του, αυτός είναι που έδωσε ξανά υπόσταση στην ομάδα μετά το «κουρέλιασμα» στο οποίο την είχαν υποβάλλει εκείνοι που την παράτησαν. Να κρίνουμε αυστηρά, αλλά να μην ξεχνάμε ποτέ την αλήθεια!

Η ΑΕΚ δεν θα είχε ποτέ ξανά γήπεδο αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης, ουδείς άλλος τόλμησε, ουδείς άλλος μπορούσε να το καταφέρει στην προσφυγική γειτονιά μας. Εκανε το μεγαλύτερο δώρο που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει σε μια ομάδα και στους οπαδούς της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News