Ολυμπιακός: Ανακοίνωση των Βετεράνων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης
eurokinissi

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των βετεράνων του Ολυμπιακού με την οποία ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον ίδιο τον σύνδεσμο των ζωντανών θρύλων του Θρύλου.

«Hγέτη του Ολυμπιακού μας, του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 κύπελλα και τα 18 νταμπλ. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συνδέσμου μας, σας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια προσφορά σας στον Θρύλο μας, τον οποίο μεγαλώνετε συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση αρχικά που συνέχισε ως εξής:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στον σύνδεσμό μας, ο οποίος με την συμπαράστασή σας είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος βετεράνων στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Ιδιόκτητα γραφεία κόσμημα στο Πασαλιμάνι, θέσεις VIP στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετακινήσεις των Βετεράνων με το πούλμαν της πρώτης ομάδας για αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα (έχουμε ήδη πάνω από 70 αιτήσεις από όλη την Ελλάδα), αλλά και παροχή των εγκαταστάσεων του Ρέντη και του «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνες.

Μας προσφέρετε τη στήριξή σας και σε πολλούς άλλους -με ιδιαίτερη ευαισθησία- τομείς, για τους ανθρώπους που έγραψαν την θρυλική μας ιστορία.

Κύριε πρόεδρε, αγαπημένε μας Βαγγέλη Μαρινάκη, η δύναμη που παίρνουμε από την αγάπη και την στήριξή σας και υλοποιείται από τους άξιους συνεργάτες σας, μάς δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, δείχνοντας την τεράστια δύναμη της Ολυμπιακής μας οικογένειας.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News