ΑΕΚ: Λιώνουμε - Δείτε την πιο γλυκιά εικόνα στην «OPAP Arena»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μοιράστηκε στα social media μία όμορφη και συγκινητική εικόνα ενός οπαδού της, που βρέθηκε στον ιστορικό πρώτο αγώνα της Ένωσης στην «Αγιά Σοφιά». Είναι μόλις δύο μηνών!
Η ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο. Η «Αγιά Σοφιά» ήταν κατάμεστη, με τους φίλους της Ένωσης να έχουν κάνει υπομονή σχεδόν 20 χρόνια για αυτή τη στιγμή.
Στη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού για τ πρωτάθλημα της Super League με 4-1, στις κερκίδες βρέθηκε και ο μόλις δύο μηνών, Γιώργος, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του για να ζήσει πολλούς ακόμα αγώνες στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας!
«Ο Γιώργος Μιχος, μόλις 2 μηνών, ίσως ήταν ο πιο μικρός φίλος της ομάδας μας που βρέθηκε στον πρώτο μας αγώνα στην OPAP ARENA», έγραψε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αναρτώντας μία φωτογραφία του λιλιπούτιου φιλάθλου της.
O Γιώργος Μιχος, μόλις 2 μηνών, ίσως ήταν ο πιο μικρός φίλος της ομάδας μας που βρέθηκε στον πρώτο μας αγώνα στην OPAP ARENA💛🖤#aekion #aekfc #aekfcseason2022_23 #slgr #OpapArena #Oloi_sto_Nao pic.twitter.com/Jotw2Rtm5b
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) October 7, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
