Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο αναμένεται να πάει στην Ισπανία

Μαρσέλο
eurokinissi

Μετά το τετ-α-τετ με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, όπου έγιναν ερωτήσεις και ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα, ο Μαρσέλο αναμένεται να πάει στην Ισπανία.

Εδώ και πολύ καιρό ο Μαρσέλο αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Μένει; Φεύγει; Τι πρόκειται να γίνει τελικά με τον Βραζιλιάνο σταρ πάνω στον οποίο επενδύθηκαν πολλές προσδοκίες αλλά έως τώρα δεν έχει ανταποκριθεί;

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει… θέμα. Και υπάρχει θέμα επειδή μιλάμε για έναν παγκόσμιο αστέρα που ακριβοπληρώνεται και δεν δίνει αυτά που πρέπει. Ο ίδιος ο Μαρσέλο, σε τετ-α-τετ με τον Μίτσελ, αναρωτήθηκε γιατί δεν παίζει και πήρε την απάντηση ότι θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

Με την επιστροφή στο Ρέντη, μετά την άδεια μίας εβδομάδας που έδωσε ο Μίτσελ σε όλους, ο Μαρσέλο προπονείται κανονικά με την ομάδα. Δεν δείχνει τάση φυγής ούτε φέρεται λες και είναι… φευγάτος. Γι’ αυτό πιθανότατα και ο Μίτσελ αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ισπανία και τη Μαρμπέγια όπου θα πραγματοποιηθεί η mid season προετοιμασία και στην οποία θα δοθούν σημαντικά φιλικά.

Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα αφού ο Μαρσέλο οφείλει να γίνει πολύ καλύτερος και να προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να φέρει το σώμα του σε κατάσταση στην οποία θα υπολογίζεται. Δεν γίνεται να «βγει» η σεζόν με τον Ολυμπιακό να έχει στο ρόστερ του ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο αλλά δεν θα μπορεί να ποντάρει πάνω στον παίκτη.

Αν ο Μαρσέλο δεν αυξήσει ρυθμούς στην Ισπανία (εφόσον όντως πάει) ίσως προκληθούν άμεσες εξελίξεις. Προς το παρόν πάντως δείχνει να παίρνει την ευκαιρία του να επιβεβαιώσει τον θρύλο του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News