Ουρουγουάη: Οι συγκλονιστικές εικόνες του δακρυσμένου Λουίς Σουάρες στο αντίο του στα Μουντιάλ

AMNA

Ο Λουίς Σουάρες πληροφορήθηκε πρώτος, καθισμένος στον πάγκο της Ουρουγουάης, το δεύτερο γκολ της Νότιας Κορέας που άφηνε την Εθνική του ομάδα εκτός συνέχειας Μουντιάλ και ξέσπασε σε λυγμούς.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, είναι πολλά περισσότερα. Η αλληλουχία και οι εναλλαγές συναισθημάτων που προκαλεί, κόβουν την ανάσα. Ο Λουίς Σουάρες ήταν το πιο τραγικό από τα πρόσωπα στην ομάδας της Ουρουγουάης, με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, λόγω της νίκης των Νοτιοκορεατών σε βάρος της Πορτογαλίας, στη διάρκεια των καθυστερήσεων.

Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πάγκο και περίμενε με αγωνία το φινάλε των αναμετρήσεων του ομίλου, πληροφορήθηκε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του το τι είχε συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Δευτερόλεπτα αργότερα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αυτό το γκολ αφήνει την Ουρουγουάη εκτός συνέχειας, ξέσπασε σε λυγμούς.

Ήταν τόσο έντονο το ξέσπασμά του που αμέσως μετά σήκωσε τη φανέλα για να κρύψει το δακρυσμένο του πρόσωπο. Η επόμενη αντίδρασή του, στον -όπως εξελίχθηκε- τελευταίο του χορό με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ήταν να σηκωθεί από τον πάγκο μαζί με τον έτερο αρχηγό Γοδίν, για να “σπρώξουν” τους υπόλοιπους σε ένα ακόμη γκολ. Κάτι που δεν συνέβη στο ελάχιστο διάστημα που απέμενε, με αποτέλεσμα η Ουρουγουάη να χάσει την πρόκριση εν μέσω έντονων διαμαρτυριών προς τη διαιτητική ομάδα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News