AΕK: Aνανέωσε ο Αλμέιδα έως το 2028!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την πολυετή επέκταση του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα σε μια κίνηση που αποδεικνύει την τυφλή εμπιστοσύνη όλων στην «Ένωση» στο έργο του Αργεντινού τεχνικού.

Σε πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή της Ματίας Αλμέιδα προχώρησε η ΠΑΕ AΕK.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον Αργεντινό τεχνικό στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2028.

Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το μήκος του νέου συμβολαίου του Αλμέιδα, που έρχεται ως συνέπεια της ικανοποίησης που υπάρχει στην Ένωση για την ομάδα που έχει χτίσει φέτος ο Αργεντινός τεχνικός.

Είναι ενδεικτικό, όμως, της τυφλής εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη που απολαμβάνει πλέον ο «στρατηγός» της ΑΕΚ, αλλά και της θέλησης ολόκληρου του οργανισμού να επενδύσει το μέλλον του γύρω από τη δική του παρουσία στα Σπάτα.

Αυτό άλλωστε είναι έκδηλο στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης της AΕK.

Αναλυτικά το κείμενο με το οποίο ανακοίνωσε την ανανέωση η ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News