Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο Κορωπί ο Μαντσίνι και στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς!

Τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τους «πράσινους», με τον Αργεντινό εξτρέμ να βρίσκεται ήδη στο Κορωπί.
Το πρωί της Τετάρτης (25/1) ο Παναθηναϊκός και ο Άρης διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στους «πράσινους». Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού από τους «πράσινους».
Ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του «τριφυλλιού» στο Κορωπί και είχε συνομιλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό.
Έπειτα από μία σκληρή διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα για να επιλυθούν, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στους «πράσινους», με τον Αργεντινό εξτρέμ να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026.
Το ποσό του τελικού deal, που αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ, θα αποφέρει στον Μαντσίνι ετήσιες αποδοχές μαζί με τα μπόνους 700.000 ευρώ, ενώ σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες, καθώς και την εφορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Χυδαίο σχέδιο της ΑΕΚ, ας πάρει το πρωτάθλημα χωρίς δακρυγόνα και διακόπτες της ΔΕΗ!»
- Ολυμπιακός: Ο Χάμες δεν είναι ηγέτης μόνο με τη μπάλα στα πόδια
- Μπλέιζερς - Μπακς 108-127: Ασταμάτητα τα «Ελάφια» και double-double από τον Αντετοκούνμπο
- Βασίλης Τσιάρτας: Του γυρνούν την πλάτη η μητέρα και η αδερφή του «Ουδέποτε είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις»
- Μάντσεστερ Σίτι: Η πολιτική συγκυρία γύρω από τις κατηγορίες εναντίον της