Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: Ούτε με τις μεταγραφές είδε προκοπή

Η Τσέλσι δεν απείλησε ιδιαίτερα τη Φούλαμ, «κόλλησε» στο 0-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Παρά το γεγονός ότι στις μεταγραφές του Ιανουαρίου η Τσέλσι ξόδεψε περισσότερα χρήματα απ’ όσα όλες οι ομάδες μαζί σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία, το αποτέλεσμα ήταν να μείνει και πάλι μακριά από τη νίκη (0-0) στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την πολύ καλά οργανωμένη Φούλαμ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Φούλαμ ανέβηκε 6η μ 32 βαθμούς και Τσέλσι 9η  με 30.

Ούτε η παράδοση βοήθησε τους γηπεδούχους που έχουν το υψηλότερο ποσοστό νικών στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του Λονδίνου με 52,7, ενώ η Φούλαμ το χειρότερα με 19,3. Για τους «μπλε» αυτή θα ήταν η 150ή της νίκη τους επί συμπολίτισσάς τους, αλλά πώς να έρθει όταν αρκέστηκαν σε μια φλύαρη υπέροχη με τη δημιουργία κάποιων σποραδικών ευκαιριών;

Η Τσέλσι άπλωσε στο χορτάρι τα περισσότερα από τα 300 εκ. ευρώ που ξόδεψε στις μεταγραφές του Γενάρη, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Χάβερτς ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών της. Ο Γερμανός ήταν δραστήριος και στο 45′ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όταν, ύστερα από πολύ ωραία μπαλιά του Ζίγες, βρέθηκε απέναντι στον Λένο, αλλά πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγάλη φάση ήρθε στο 79′ όταν ο Φοφάνα, στο ντεμπούτο του, πέρασε και τον Λένο, σούταρε στην κενή εστία, όμως πρόλαβε και έκοψε ο Ριμ προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο κόσμος της βοήθησε με τη φωνή του μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News