Βαγγέλης Μαρινάκης για θύματα Θύρας 7: Για πάντα στις καρδιές μας

Βαγγέλης Μαρινάκης Θύρα 7
eurokinissi

Το ποστάρισμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επίσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Γ.Καραϊσκάκης και το τουρνικέ που «πήρε» από τη ζωή 21 ανθρώπους.

Ως οπαδός, πέρα από διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε μπορεί παρά να αισθάνεται μεγάλη λύπη και να μοιράζεται τη θλίψη με τις οικογένειες των 21 θυμάτων της θύρας 7.

Γι’ αυτό εξάλλου είναι πάντα παρών σ’ αυτό το ετήσιο καθιερωμένο ραντεβού στο οποίο τιμάται η μνήμη των ανθρώπων που έχασαν πρόωρα και άδικα τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

«Για πάντα στις καρδιές μας», ήταν το λιτό αλλά ουσιαστικό μήνυμα του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών για την πρωτοβουλία και την επίσκεψη του Σαββάτου (4/2) στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί έξω από το Γ.Καραϊσκάκης το παλιό τουρνικέ.

Όσον αφορά στο μνημόσυνο, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Κώστας Καραπαπάς με δικό του ποστάρισμα, θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθεί επισήμως από τον Ολυμπιακό και τον Δήμο Πειραιά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News