Μίτσελ: Ολυμπιακός δεν είναι μόνο αθλητισμός είναι αναφορά στην κοινωνία

Μίτσελ Μαριάννα Βαρδινογιάννη
eurokinissi

Συγκινημένος ήταν ο Μίτσελ στο περιθώριο της επίσκεψης του Ολυμπιακού στα παιδιά του ιδρύματος «Ελπίδα» που δίνουν αγώνα ζωής.

Συγκινημένος και ευγνώμων προς την κα.Βαρδινογιάννη για το σημαντικό έργο ζωής που επιτελεί επί σειρά ετών με το ίδρυμα «Ελπίδα» ήταν ο Μίτσελ Γκονζάλεθ. Και εξέφρασε τα συναισθήματά του με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης που πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού την Τρίτη (7/2) ύστερα από την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το 2011 και μετά.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κα. Βαρδινογιάννη για όσα έχει προσφέρει και για ό,τι συνεχίζει να προσφέρει. Είναι πολύ σημαντικό και της εύχομαι να έχει τη δύναμη να συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο πλευρό αυτών των παιδιών γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία.

Είναι κάτι αυτονόητο και προσωπική δέσμευση για τον καθένα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών, όλοι πρέπει να… ξεβολευτούμε από τη ζωή μας και να έρθουμε εδώ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News