Ολυμπιακός - Καραπαπάς: Αυτά δείχνουν πρόθεση, όχι εξυγίανση

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με μακροσκελές ποστάρισμα στα social media.

Με ένα μακροσκελές ποστάρισμα σε προσωπικούς του «λογαριασμούς» στα social media ο Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και γενικώς την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδού το ποστάρισμα του κ.Καραπαπά

«Επειδή κάποιοι κάνουν ακόμα πως δεν καταλαβαίνουν, αν και δεν αξίζει να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, ας δώσουμε μερικά χαρακτηριστικά του αγώνα γιατί δεν ήταν μόνο η φάση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και το Πρωτάθλημα που τέλος πάντων μπορούν να δώσουν και με Προεδρικό Διάταγμα ή και τέλος τέλος να το βάλουν και…

Όταν λοιπόν διαιτητής κόβει την επιτιθέμενη ομάδα που βγαίνει με 4 ελεύθερους στην κόντρα γιατί ένας παίκτης της αντιπάλου έπεσε γιατί είχε ενοχλήσεις στην γάμπα (ο κανονισμός θέλει διακοπή από το διαιτητή μόνο αν κάποιος έχει χτυπήσει στο κεφάλι του) και ενώ δεν υπήρξε κανένα φάουλ, δείχνει ΠΡΟΘΕΣΗ.

Όταν βλέπεις τελικές 14-4 όταν βλέπεις κόρνερ 7-1 και βλέπεις τα φάουλ 20 εις βάρος του επιτιθέμενου Ολυμπιακού και 12 εις βάρος του αμυνόμενου Παναθηναϊκού αυτό δείχνει ΠΡΟΘΕΣΗ.

Όταν βλέπεις σε ένα γήπεδο ΚΑΜΙΝΙ όλες τις λεπτομέρειες να δίνονται υπέρ του φιλοξενούμενου, αυτό δείχνει ΠΡΟΘΕΣΗ…

Και τέλος τέλος, όταν πας στο VAR να δεις… οφ σάιντ (άλλο πρωτοφανές) και θεωρείς ότι επηρεάζει κάποιος που η μπάλα πέρασε δύο μέτρα πάνω του, τότε δείχνεις ΠΡΟΘΕΣΗ.

Οπότε μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δύο ντέρμπι, δύο νίκες και 4 βαθμοί στερήθηκαν με το έτσι θέλω από τον Ολυμπιακό. Και αυτό δείχνει πρόθεση της ΚΕΔ και όσων φέρνουν αυτούς τους ανεπαρκείς διαιτητές… Και αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Επίσης καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις» και οι «προθέσεις» αλλά όταν σφάζουν τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News