Άρης: Γιάκουμπ Μπράμπετς ως το 2026!

Eurokinissi

Η ΠΑΕ Άρης έσπευσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Τσέχου κεντρικού αμυντικού επιβραβεύοντας τον για τις εμφανίσεις του: «Γιάκουμπ είσαι ένας από μας!»

Εποχή Τσέχων στον Άρη, καθώς δίπλα στον Βλάντι Νταρίντα που έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και μαγεύει με τις εμφανίσεις του, θα βρίσκεται και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος είχε συμφωνήσει αρχικά επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025, αλλά οι εμφανίσεις του οδήγησαν σε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026!

O 30χρονος διεθνής Τσέχος κεντρικός αμυντικός, που είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο του ’21 και είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Άρη και επιβραβεύεται όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για την άκρατη επαγγελματική του συμπεριφορά, καθώς είναι υπόδειγμα αθλητή στα αποδυτήρια.

Στον Άρη μετράει 66 συμμετοχές με δύο γκολ και λογικά θα ξεπεράσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τις συμμετοχές του σε Βικτόρια Πλζεν (99) και Σπάρτα Πράγας (109). Στο χτεσινό ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπράμπετς φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς έμεινε στον πάγκο ο Χουλιάν Κουέστα.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη κίνηση του Ρόμπερτ Παλικούτσα από την ημέρα που ανέλαβε (αν και είχε αποφασιστεί αρκετό νωρίτερα).

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

«Νιώθω τον Άρη σπίτι μου»

Μιλώντας στο arisfc.com.gr για την επέκταση του συμβολαίου του, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ για άλλα δύο χρόνια. Οι συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία γιατί ήταν κάτι που και εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ. Στον ΑΡΗ νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια.

Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι και η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα εδώ.

Θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου για τον ΑΡΗ, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, ώστε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΑΡΗ για την αγάπη που μου δείχνουν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θα συνεχίσω να την ανταποδίδω μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News