Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Η απόφαση της Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά»

Σύμφωνα με την Il Messangero ο κόουτς της ιταλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, αποφάσισε ήδη το μέλλον με τον Αφρικανό χαφ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Απόφαση για τον Μαντί Καμαρά φέρεται να έχει πάρει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρόμα, της ιταλικής ομάδας στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός φέτος από τον Ολυμπιακό ο χαφ από τη Γουϊνέα, ξέρει ήδη τι θέλει να κάνει με τον παίκτη εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Όπως έγραψε η Il Messangero, ο Πορτογάλος τεχνικός των Ρωμαίων αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 26χρονου χαφ του οποίου ο δανεισμός κόστισε 1,5 εκατ.ευρώ.
Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι όντως τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή για τον ποδοσφαιριστή. Κι αυτό επειδή ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον έχει καθόλου στις επιλογές του. Εντός του 2023 ο Μαντί έχει μόλις δύο (2) ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή σε 12 αγώνες πρωταθλήματος της Serie A και καμία σε τέσσερα (4) ευρωπαϊκά ματς αλλά και δύο (2) Κυπέλλου.
Η οψιόν αγοράς του Μαντί, σύμφωνα με τα όσα γράφονταν στην Ιταλία όταν έγινε το deal δανεισμού του παίκτη, είναι 12 εκατ.ευρώ ή ένα ποσό κοντά σ’ αυτό το νούμερο. Ωστόσο η Ρόμα, αν το δημοσίευμα της Il Messangero είναι έγκυρο, δεν έχει διάθεση ούτε καν να διαπραγματευτεί προς τα κάτω, συνεπώς (και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο τέλος της σεζόν ο Καμαρά θα επιστρέψει στο Ρέντη και θα συναποφασιστεί τι θα γίνει μαζί του.
Δηλαδή αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν (σ.σ.: έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 με τους Πειραιώτες) ή θα παραχωρηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» του προπονητή - Η επιλογή του Κορδόν και οι εξελίξεις που έρχονται
- Ολυμπιακός: «Εκλεισαν» οι πιθανοί αντίπαλοι του στον 3ο προκριματικό του Europa League
- Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» τον Όφνερ και πάει για μεγάλη μάχη με τον Αλκαράθ
- Formula 1: Αέρας και στη Βαρκελώνη ο Φερστάπεν, πίσω του οι δυο Μερσέντες
- Καρίμ Μπενζεμά: Η ομάδα που του δίνει πακτωλό εκατομμυρίων είχε «φεσώσει» τον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς!