ΕΠΟ: Απίστευτο μπάχαλο ανοργανωσιάς στην πρεμιέρα της εθνικής στην «Αγιά Σοφιά»

EUROKINISSI

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν από κοντά την εθνική μας ομάδα στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά έπεσαν θύματα της απίστευτης ανοργανωσιάς της ΕΠΟ!

Οικογενειάρχες, μικρά παιδιά, φίλαθλοι όλων των ομάδων που ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα της εθνικής ομάδας σε ένα σύγχρονο γήπεδο όπως η “Opap Arena” βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Λιθουανία.

Δυστυχώς, όμως, έπεσαν θύματα της απίστευτης ανοργανωσιάς της ΕΠΟ, που δεν είχε μεριμνήσει για την ομαλή είσοδο του κόσμου στην «Αγιά Σοφιά» με αποτέλεσμα ακόμη και μετά την έναρξη της αναμέτρησης χιλιάδες φίλαθλοι να περιμένουν καρτερικά έξω από τις θύρες και να μην έχουν πάρει ακόμη τις θέσεις τους στις εξέδρες.

Το γεγονός αυτό, άλλωστε, ήταν ολοφάνερο και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα από Nova και Alpha καθώς οι εξέδρες γέμιζαν διαρκώς στα τηλεοπτικά πλάνα ακόμη και μετά από τη συμπλήρωση ενός τετάρτου από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News