ΕΠΟ: Απίστευτο μπάχαλο ανοργανωσιάς στην πρεμιέρα της εθνικής στην «Αγιά Σοφιά»

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν από κοντά την εθνική μας ομάδα στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά έπεσαν θύματα της απίστευτης ανοργανωσιάς της ΕΠΟ!
Οικογενειάρχες, μικρά παιδιά, φίλαθλοι όλων των ομάδων που ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα της εθνικής ομάδας σε ένα σύγχρονο γήπεδο όπως η “Opap Arena” βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Λιθουανία.
Δυστυχώς, όμως, έπεσαν θύματα της απίστευτης ανοργανωσιάς της ΕΠΟ, που δεν είχε μεριμνήσει για την ομαλή είσοδο του κόσμου στην «Αγιά Σοφιά» με αποτέλεσμα ακόμη και μετά την έναρξη της αναμέτρησης χιλιάδες φίλαθλοι να περιμένουν καρτερικά έξω από τις θύρες και να μην έχουν πάρει ακόμη τις θέσεις τους στις εξέδρες.
Το γεγονός αυτό, άλλωστε, ήταν ολοφάνερο και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα από Nova και Alpha καθώς οι εξέδρες γέμιζαν διαρκώς στα τηλεοπτικά πλάνα ακόμη και μετά από τη συμπλήρωση ενός τετάρτου από την έναρξη της αναμέτρησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
