Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Το συμβόλαιο δεν ανανεώνεται και ο Χάμες φεύγει»

Τι ανέφερε την Πέμπτη (13/4) η μαδριλένικη εφημερίδα As σχετικά με το μέλλον του Κολομβιανού σταρ του Ολυμπιακού.
Μετά το σαφές διπλό μήνυμα του Ζοζέ Ανιγκό, αρχικά με τον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή της ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ύστερα με τη δήλωση του Γάλλου υπηρεσιακού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, ένα δημοσίευμα από την Ισπανία επιβεβαιώνει τη γενικότερη αίσθηση (μαζί με πληροφορία) που υπάρχει πια στους περισσότερους σχετικά με τον Χάμες Ροντρίγκες.
Και αυτή «λέει» ότι ο Κολομβιανός μετρά αντίστροφα για να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα λοιπόν με την μαδριλένικη εφημερίδα, As, δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Ιούνιο θα αποχωρήσει.
Σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη πηγή ο ατζέντης του, ο περιβόητος Ζόρζε Μέντες, έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει για νέα ομάδα στον πελάτη του και η τουρκική αγορά στην οποία επικρατεί… χορός δημοσιευμάτων εδώ και μήνες, μοιάζει η πλέον ελκυστική. Η Μπεσίκτας είναι πιο… ζεστή αλλά και οι άλλες μεγάλες τουρκικές ομάδες με μεγάλο πορτοφόλι φέρονται να τον θέλουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
