Ολυμπιακός: Η διαφορά του Βρσάλικο με Μαρσέλο και Χάμες

Σίμε Βρσάλικο
eurokinissi

Η ατάκα που Κροάτη λίγο πριν από τη λύση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους που τρέλανε άπαντες.

Σίμε Βρσάλικο, Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσαν λαμπερές φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού ωστόσο και οι τρεις ολοκλήρωσαν πρόωρα τη συνεργασία τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι περισσότεροι τώρα μιλάνε για τις ομοιότητες των περιπτώσεων.

Αν σταθούμε στο ότι μιλάμε για παίκτες που διέπρεψαν στο κορυφαίο επίπεδο και το φινάλε τους στον Πειραιά ήταν πιο γρήγορο απ’ όσο υπολόγιζαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, τότε ναι, υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες.

Ωστόσο υπάρχουν και σημαντικές διαφορές. Μία τουλάχιστον είναι πολύ μεγάλη και διαχωρίζει τον Κροάτη από τον Βραζιλιάνο και τον Κολομβιανό. Για όσους γνωρίζουν το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Βρσάλικο ήταν πολύ πιο «βελούδινο», εκδόθηκε σε πολύ καλύτερο κλίμα, απ’ αυτό που συνέβη με τους άλλους δύο και ειδικά με τον Χάμες.

Μιλώντας ειδικότερα για τον Βρσάλικο, ο Κροάτης κέρδισε όλους με τη συμπεριφορά του στο φινάλε και γι’ αυτόν οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κάποιο παράπονο. Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεν προσπαθούσε να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες, το δικό του «δεν μπορώ», στους ώμους των άλλων και να χρησιμοποιεί διαρκώς δικαιολογίες.

Η ατάκα που έκανε εντύπωση

Μάλιστα συμπαίκτες του στο Ρέντη θυμούνται μια ατάκα που είχε πει ο Σίμε 1-2 εβδομάδες πριν τελικά αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. «Έχω συμβόλαιο αλλά εγώ αν δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω τα σκίζω τα συμβόλαια», ήταν η ατάκα που είπε σε 2-3 συμπαίκτες του στο Ρέντη όταν τον ρώτησαν τι σκόπευε να κάνει.

Ήταν τότε που άρχισε να καταλαβαίνει και να αποδέχεται τα μηνύματα που έστελνε το σώμα του. Κι αυτά τα μηνύματα ήταν πολύ σαφή. Δεν μπορούσε να αγωνίζεται πια σε μεγάλες εντάσεις, δηλαδή σε υψηλό επίπεδο. Κι αφού δεν μπορούσε να στέκεται όπως έπρεπε, είπε αντίο. Τόσο απλά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News