Ολυμπιακός: Εξελίξεις και ανακοινώσεις για προπονητή

Νέοι πάγκοι στο Γ.Καραϊσκάκης

Ούτε τον Ανιγκό, ούτε καν τον Μίτσελ ψάχνουν να αντικαταστήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Τι σόι προπονητή, με τι προφίλ δηλαδή, ψάχνει για τον πάγκο του ο Ολυμπιακός; Αυτή η απάντηση θα δοθεί ευκολότερα αν απαντηθεί μιαν άλλη νωρίτερα.  Ο Ολυμπιακός ψάχνει να αντικαταστήσει τον Ανιγκό; Μήπως τον Μίτσελ; Ή τον Κορμπεράν; Η λογική λέει ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να αντικαταστήσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις ή διευκρινίσεις γι’ αυτό.

Ιδανικά ο Ολυμπιακός θέλει έναν προπονητή που θα… ριζώσει και δεν θα είναι υποχρεωμένος να μπει ξανά σύντομα σε διαδικασία νέας αναζήτησης και αντικατάστασης. Όπως ησύχασε με τον Πέδρο Μαρτίνς για τέσσερα χρόνια, ιδανικά θα ήθελε να κάνει το ίδιο με τον επόμενο.

Θα είναι άραγε αυτός ο Τζενάρο Γκατούζο με τον οποίο θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να χτίσει τη νέα ομάδα; Οι ενδείξεις / πληροφορίες συνηγορούν σ’ αυτό. Ο Ιταλός φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι προς το παρόν δεν έχουν τοποθετηθεί στα ξένα και ελληνικά δημοσιεύματα για το φλερτ με τον Γκατούζο κι αυτό έχει την αξία του. Αν δεν υπήρχε θέμα λογικά θα είχε διαψευστεί άμεσα.

Όπως και να ‘χει φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αφού η τρέχουσα σεζόν φτάνει στο τέλος της και ο σχεδιασμός για την επόμενη έχει ήδη αρχίσει και θα συμμετέχει και ο νέος κόουτς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News