Ολυμπιακός: Με Μπακαμπού, αλλά και Μπουτούτσι, Σαμασέκου η αποστολή με Άρη

Ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε ξανά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος ούτε για το ματς με τον Άρη υπολογίζεται.
Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με προπόνηση που έγινε στο Ρέντη τη μίνι προετοιμασία του εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (26/4, 19:00) εναντίον του Άρη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο υπηρεσιακός τεχνικός, Ζοζέ Ανιγκό, έκανε γνωστή την αποστολή που θα αναχωρούσε για τη Θεσσαλονίκη. Σ’ αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μπακαμπού ο οποίος είχε μια ενόχληση στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ αλλά και, μετά από καιρό, ο Μπουτούτσι. Μέσα είναι και ο Σαμασέκου.
Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή των ερυθρόλευκων είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.
📋 #ARISOLY: 🔴⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/trpcXdfbXw
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 25, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
