Ολυμπιακός: Η αδικία με Ινμπόμ που μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο

Ινμπόμ Χουάνγκ
eurokinissi

Ο Νοτιοκορεάτης αξίζει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που κοστολογήθηκε ξανά.

Είναι γνωστό σε όλους το παγκόσμιο σάιτ transfermarkt. Γνωστό επίσης είναι ότι τηρεί ένα άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στις πιο φρέσκες «ανατιμήσεις» του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου το εν λόγω σάιτ άλλαξε τους οικονομικούς δείκτες των «μετοχών» στον Ολυμπιακό. Και αποκατέστησε, ως ένα μικρό βαθμό, την αδικία εις βάρος του Ινμπόμ Χουάνγκ.

Σύμφωνα με τη νέα εκτίμηση του transfermarkt ο 26χρονος χαφ των ερυθρόλευκων κοστίζει 4,5 εκατ.ευρώ. Μέχρι πρότινος κοστολογούνταν 3,5 εκατ.ευρώ.

Με βάση όσα έχουμε δει άπαντες και με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και με αυτή της εθνικής του ομάδας όπου διέπρεψε (τηρουμένων των αναλογιών) στο πρόσφατο Μουντιάλ, ακόμα και τώρα τα 4,5 εκατ.ευρώ που κοστολογείται ο παίκτης θεωρούνται πολύ λίγα.

Ο Ινμπόμ είναι ένας σπουδαίος και πολύ σύγχρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αξίζει πολύ περισσότερο από την αξιολόγηση που του κάνει το transfermarkt.  Προφανώς λόγω του ότι αγωνίζεται πια σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και παράλληλα ο Ολυμπιακός φέτος τερμάτισε 3ος δεν ώθησε το συγκεκριμένο σάιτ να τον κοστολογήσει με πολλά περισσότερα από τα 4,5 εκατ.ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News