Μπάγερν Μονάχου: Τέλος οι Καν και Σαλιχάμιτζιτς, μισή ώρα μετά την κατάκτηση της Bundesliga!
Τέλος εποχής στην Μπάγερν για τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, λίγα λεπτά μετά από την κατάκτηση της Bundesliga.
Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Γερμανία, μετά από μία απίθανη τελευταία αγωνιστική.
Οι Βαυαροί πάντως, παρά το γεγονός πως πήραν ένα πολύ σημαντικό τίτλο, προχώρησαν στην αποπομπή δύο ανθρώπων του συλλόγου που έχουν γράψει ιστορία.
Συγκεκριμένα οι Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αποτελούν παρελθόν από την Μπάγερν, με την ανακοίνωση να γίνεται περίπου μισή ώρα μετά τους πανηγυρισμούς!
Αντικαταστάτης του Καν θα είναι ως CEO o Γιάν-Κρίστιαν Ντρέεσεν, ενώ τον σχεδιασμό θα αναλάβουν οι Τούχελ (κόουτς), Καρλ Χάινς Ρούμενιγκε, Ούλι Χένες και Χέρμπερτ Χάινερ.
FC Bayern Aufsichtsrat: Trennung von Oliver Kahn und Hasan Salihamidžić – Jan-Christian Dreesen neuer Vorstandsvorsitzender.
— FC Bayern München (@FCBayern) May 27, 2023
Ο Όλιβερ Καν μάλιστα δεν ταξίδεψε καν στην Κολωνία για την αναμέτρηση, ενώ ο ίδιος λίγο μετά το πρωτάθλημα ανέβασε ένα tweet κατηγορώντας τη διοίκηση της Μπάγερν.
«Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα.
Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
