Ολυμπιακός: Έφυγαν ήδη 1500 εισιτήρια διαρκείας!

διαρκείας Ολυμπιακός
eurokinissi

Μετά τις πρώτες πέντε μέρες -ιντερνετικής- διάθεσης πουλήθηκαν 1500 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και από την Πέμπτη (1/6) ανοίγουν και εκδοτήρια.

Οι πολύ προσιτές τιμές στα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού οδήγησαν τον κόσμο της ομάδας να τα αγκαλιάσει. Μετά τις πρώτες 5 μέρες διάθεσης (μόνο από το διαδίκτυο) έχουν διατεθεί 1.500 εισιτήρια με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.

Και θα αυξηθεί από την Πέμπτη 01/06 καθώς θα είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023/24) και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25.

Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org.

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022/23.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News