Ολυμπιακός Μεταγραφές: Έκλεισε το κεφάλαιο Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

Η Ρόμα δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Μαντί Καμαρά αλλά και ο ίδιος ο Αφρικανός μέσος δε δείχνει να έχει διάθεση να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό αλλά ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ρόμα είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ στην Ιταλία, δεν πείστηκε από τον 26χρονο χαφ από τη Γουϊνέα γι’ αυτό και τον χρησιμοποίησε λίγο. Ο Αφρικανός κατέγραψε 21 συμμετοχές οι περισσότερες εκ των οποίων ως αλλαγή γι’ αυτό και τα λεπτά του είναι μόλις 913.

Ωστόσο όσο δεδομένο είναι ότι η Ρόμα δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν, άλλο τόσο είναι ότι ο Μαντί δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει και να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Αυτό λέει ανοιχτά ο ίδιος τουλάχιστον αλλά προφανώς δε πρέπει να ξεχνάει ότι έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για έναν ακόμα χρόνο. Μάλιστα εκφράζει και προτίμηση παραμονής στην Ιταλία όπου πια είναι περισσότερο γνωστός έχοντας υπάρξει στο ρόστερ των Ρωμαίων.

Να βρει ομάδα πρώτα…

Προφανώς και ο Ολυμπιακός που τον δάνεισε στη Ρόμα δεν έχει διάθεση να χτίσει την ομάδα πάνω του αλλά επιβάλλεται και ο Καμαρά να βρει πρώτα μια άλλη ομάδα που θα τον θέλει πολύ και θα είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων…

Το σίγουρο είναι ότι το κεφάλαιο Μαντί δείχνει να έχει κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη κιόλας σεζόν και με το να το λέει ξεκάθαρα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το κάνει πιο εύκολο για όλους.

Ακόμα και για τον κόσμο που μπορεί να πίστευε / ήλπιζε ότι θα επιστρέψει ο Αφρικανός στο μεγάλο λιμάνι και θα αποτελέσει κολόνα της ομάδας όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια όταν απέκτησε σημαντική οντότητα μέσω του Ολυμπιακού στον οποίο ήρθε ως ένας άσημος παίκτης από τη β’ εθνική Γαλλίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News