Ολυμπιακός: Νέος πανικός για εισιτήρια διαρκείας έφυγαν άλλα 700!

εισιτήρια διαρκείας
eurokinissi

Πάνω από 700 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού ανανεώθηκαν την Παρασκευή (2/6) ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 3.500!

Χαμός την πρώτη χαμός και τη δεύτερη μέρα που άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού από τα εκδοτήρια του Γ.Καραϊσκάκης αφού, κατά πως φαίνεται, υπάρχουν αρκετοί φίλοι της ομάδας που είναι πιο παραδοσιακοί στις αγορές τους.

Έτσι και την Παρασκευή (2/6) η κίνηση ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη με το ενδιαφέρον του κόσμου να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα παρότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς. Περισσότερα από 700 εισιτήρια έκαναν… φτερά την Παρασκευή που σημαίνει ότι συνολικά πάνω από 3.500 φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Και φυσικά θα συνεχιστεί και το Σ/Κ αλλά και τη Δευτέρα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος η διάθεση των εισιτηρίων, ωστόσο μόνο ιντερνετικά αφού υπάρχει η αργία. Μέσω του διαδικτύου λοιπόν και της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός www.olympiacos.org, μπορεί ένας φίλαθλος να προμηθεύεται εισιτήριο 24 ώρες το 24ωρο ενώ τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη θύρα 25 θα ανοίξουν ξανά από την Τρίτη, 06/06 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News