Δημήτρης Κουρμπέλης: Υπέγραψε με Τραμπζονσπόρ, τι προβλέπει το συμβόλαιό του

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Τραμπζονσπόρ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται από χθες στην Τουρκία έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την Τραμπζονσπόρ.

Ο 29χρονος μέσος αναμένεται να γίνει ο τρίτος των Ελλήνων μετά τους Σιώπη και Μπακασέτα από την ελληνική παροικία στην Τραπεζούντα, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα ο διεθνής ποδοσφαιριστής συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ομάδας, ενώ όπως αναφέρουν στην Τουρκία υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του και παραμένει το τυπικό της υπόθεσης.

Αυτά υπέγραψε ο Κουρμπέλης με την Τραμπζονσπόρ

Ο Κουρμπέλης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 χρόνια (2 έτη συν 1 οψιόν ανανέωσης), ενώ θα καρπώνεται περίπου 900 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο καθαρά, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπονται και κάποια μπόνους.

Έτσι συνολικά μπορεί να καρπώνεται μέχρι και ένα εκατ. ευρώ ανά έτος. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για να κρατήσει τον αρχηγό του, όμως το ποσό που πρόσφερε δεν έφτανε κοντά σε αυτό που του έδινε η τουρκική ομάδα.

Ο Κουρμπέλης επέστρεψε από την Τουρκία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία στις 16 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News