Ολυμπιακός: Τι είπε ο Αντόνιο Κορδόν για τον Ζόρντι Κρόιφ

Ζόρντι Κρόιφ

Ποιά είναι η ξεκάθαρη γνώμη του νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, για τον στέλεχος που αποχώρησε πρόσφατα από τη Μπαρτσελόνα και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Ζόρντι Κρόιφ είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο πρώην παίκτης και γιος του σπουδαίου θρύλου του αθλήματος, Γιόχαν, είναι στη λίστα του νέου αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κορδόν, αφού οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά έχοντας συνεργαστεί σε Κίνα και Εκουαδόρ. Και από την έως τώρα γνωριμία τους ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού εκτιμά ότι είναι κατάλληλος, πληροί τις προϋποθέσεις, και γι’ αυτό τον έχει στη λίστα του.

Τι πιστεύει για τον Ζόρντι ο Κορδόν; Ο ίδιος το περιέγραψε όσο πιο καλά μπορεί με δημόσιες δηλώσεις του, συνεπώς οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περισσεύει. Τι είπε ο Κορδόν;

«Συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα»

«Ο Ζόρντι έχει καινοτόμες ιδέες για το ποδόσφαιρο και έναν δικό του τρόπο να κάνει μάνατζμεντ και να διαχειρίζεται καταστάσεις. Επίσης έχει αξίες που σήμερα στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικές. Εκτός όλων των άλλων έχει και αρκετή εμπειρία και προέρχεται από μια οικογένεια που ήταν στη Μπαρτσελόνα», είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω πολύ επαγγελματική και εγκάρδια σχέση με τον Ζόρντι Κρόιφ γιατί δουλέψαμε μαζί και συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα σε ό,τι αφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Αυτά τα λόγια ο Κορδόν τα είπε πολύ πρόσφατα, τον Μάιο όταν μίλησε σε ισπανικό ΜΜΕ με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στη Μπαρτσελόνα (όταν γράφονταν ότι φεύγει ο Αλεμάνι) που περιελάμβαναν και τον Ζόρντι Κρόιφ αλλά και τον ίδιο τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού πια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News