Ολυμπιακός: «Εκλεισαν» οι πιθανοί αντίπαλοι του στον 3ο προκριματικό του Europa League

Eurokinissi

Η Σερβέτ παραμένει φαβορί, αλλά στον δρόμο του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League προστέθηκαν και οι Ντνίπρο και Γκενκ

Η Γκενκ από το Βέλγιο, η Ντνίπρο από την Ουκρανία ή η Σερβέτ από την Ελβετία (που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες) είναι οι τρεις ομάδες από τις οποίες μία θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς μαζί με την τσέχικη Σλάβια και στο γκρουπ με τους αδύναμους θα είναι οι δύο από τις δευτεραθλήτριες Βελγίου (Γκενκ), Ελβετίας (Σερβέτ), Ουκρανίας (Ντνίπρο) και της Ελλάδας που θα έχουν αποκλειστεί από το Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα, επομένως κατά 50% αντίπαλός του θα είναι η Σερβέτ και κατά 25% η δευτεραθλήτρια Ουκρανίας Ντνίπρο και η δευτεραθλήτρια Βελγίου, Γκενκ.

Όπως και να’ χει, ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του την 21η Ιουνίου, όταν θα γίνει η κλήρωση του Παναθηναϊκού, δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News