ΙΤΑΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή του»

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στον Ολυμπιακό είναι ακόμα πιο κοντά.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται να τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, για 5ετές συμβόλαιο με απολαβές 2εκ. ευρώ, χωρίς ωστόσο ο ελληνικός σύλλογος να έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή με τη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» αξιώνουν 15 εκ. ευρώ για τον Έλληνα αμυντικό.  

Ο μάνατζερ του 30χρονου σέντερ μπακ, Μίνο Ραϊόλα, προσπαθεί να δρομολογήσει την ανταλλαγή με τον Μαντί Καμαρά, με τη Νάπολι να πληρώνει 3 εκ. ευρώ επιπλέον. 

Την ίδια ώρα η Corriere dello Sport αναφέρει: «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται θετικά. Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Νάπολη και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη διάθεση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να επιστρέψει στο  σπίτι του και ξέρει ότι σχεδόν όλα περνούν από εκείνον. Ταυτόχρονα, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, αναζητά μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της. H Νάπολι θα αντικαταστήσει τον Μανωλά με έναν δανεικό παίκτη, τον Ρουγκάνι ή τον Σενέσι».  

Και όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο αμυντικός της Γιουβέντους λαμβάνει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, κάτι που σίγουρα θα ήταν ανακούφιση σε σύγκριση με το 4,5 του Μανωλά.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει σχετικά με το μέλλον του Έλληνα αμυντικού: 

«Η πρόταση του Ολυμπιακού εικάζεται πως δεν ξεπερνά τα 8 εκ. ευρω. Η Νάπολι αξιώνει κοντά στα 20 εκ. Οπότε δεν φτάνει μόνο η θέληση του Κώστα Μανωλά να επιστρέψει στην Ελλάδα, ακόμη και ρίχνοντας το μισθό του (απο τα περίπου 4,5 εκ. ευρώ στα 1,8) για να αναγκάσει τον Ντε Λαουρέντις να υποκύψει και να τον δώσει». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News