ΠΑΡΜΑ: Ο θάνατος 46χρονου φιλάθλου επισκίασε την επιστροφή Μπουφόν
Από το τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε η πρεμιέρα της Serie B και το ντεμπούτο του εμβληματικού τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της πρώτης του ομάδας.
Επισκίασε την πρεμιέρα της Serie B ο θάνατος ενός 46χρονου φιλάθλου, κατά την είσοδό του στο γήπεδο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης Φροζινόνε-Πάρμα, στην οποία ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν φόρεσε εκ νέου μετά από 19 χρόνια τη φανέλα των «παρμένζι». Ο φίλαθλος αισθάνθηκε αδιαθεσία έξω από το γήπεδο, το ιατρικό τιμ της Φροζινόνε έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου και κατέληξε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
