Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός: Πρώτο θέμα στην L'Equipe - «Οι Θεοί ήταν Έλληνες» - Δείτε το

Ο Παναθηναϊκός γράφεται ξανά Panathinaikos αφού με την επική του πρόκριση ανάγκασε την Ευρώπη να ασχοληθεί ξανά μαζί του – Η γαλλική L’Equipe κάνει λόγο για Έλληνες Θεούς.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γραφτεί και πάλι στα αγγλικά, δηλαδή Panathinaikos, αφού επέστρεψε στο προσκήνιο στην Ευρώπη μετά και την επική πρόκρισή του επί της Μαρσέιγ στα πέναλτι.
Οι πράσινοι κατέθεσαν ψυχή αφού αν και βρέθηκαν πεσμένοι στο… καναβάτσο μετά το 2-0 των Γάλλων, έμειναν ζωντανοί με το πέναλτι-γκολ του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα που έστειλε το ματς στην παράταση και εν τέλει τα πέναλτι.
Εκεί ο Παναθηναϊκός ήταν αλάνθαστος και με φύλακα-άγγελο τον Μπρινιόλι έφτασε στη μεγάλη πρόκριση που τον στέλνει στα πλέι οφ του Champions League και τη Μπράγκα.
Στο πρωτοσέλιδο της σπουδαίας γαλλικής αθλητικής εφημερίδας, L’Equpe, οι Γάλλοι κάνουν λόγο για τους Θεούς που ήταν Έλληνες ενώ στέκονται και στη διαιτησία του Μάικλ Όλιβερ.
«Στο φινάλε ενός ατέλειωτου αγώνα που σφραγίστηκε από αρκετές αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Η Μαρσέιγ έχασε κατά τη διαδικασία των πέναλτι και είδε τις πόρτες του Champions League να κλείνουν. Θα παίξει στο Europa League», ανέφερε η γαλλική εφημερίδα.

Το πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας L’Equipe
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Παναθηναϊκός: Με έξι απουσίες στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
- Νέα μεγάλη απάτη: SMS δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Τι να προσέξετε
