Ολυμπιακός: Στέβαν εμπιστευτικό - Τι έδειξαν τα ιατρικά του Γιόβετιτς

Στέφαν Γιόβετιτς
eurokinissi

Τι είδαν στον Ολυμπιακό όταν έκαναν εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο στον Στέβαν Γιόβετιτς, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όταν έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός καταλήγει στη λύση του Στέβαν Γιόβετιτς για να συμπληρώσει την επίθεσή του κάποιοι γκρίνιαξαν. Δεν αμφιβάλλει προφανώς κανείς για την κλάση του, για τις αντοχές του εκφράστηκαν ενστάσεις.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ωστόσο, άρχισαν να διαλύονται οι ανησυχίες και οι… ενστάσεις. Άρχισε να τις διαλύσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος έκανε δύο εξαιρετικά ημίχρονα για τα προκριματικά του Euro2024.

Είχε ασίστ (με το κεφάλι) αλλά και γκολ (επίσης με το κεφάλι) επιβεβαιώνοντας ότι είναι τόσο μεγάλη η κλάση του που και… περπατώντας (τρόπος του λέγειν) μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σωματικά και όχι με προβλήματα όπως κάποιοι νόμιζαν.

Εξάλλου ο εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από πλευράς Ολυμπιακού όταν ήρθε και πριν φυσικά υπογράψει έδειξε τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Και τον χιαστό που είχε υποστεί πριν από περίπου 4 χρόνια ως παίκτης της Μονακό. Και κάθε μυϊκό πρόβλημα που τον έχει ταλαιπωρήσει.

Ο χιαστός και τα μυϊκά, αλλά…

Όμως από τον χιαστό έχει επιστρέψει και τα μυϊκά προβλήματα, πέρα από την αντιμετώπιση, μπορούν να προληφθούν πια με την επιστήμη που έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Αν εξάλλου είχε σοβαρά προβλήματα και εκτιμούσε το ιατρικό τιμ ότι θα αποτελεί βάρος, τότε δεν θα υπέγραφε ποτέ ο παίκτης. Ούτε θα έπαιζε τώρα, αν και ανέτοιμος, 90 λεπτά με την εθνική του. Κανείς δεν θα ρίσκαρε και πρώτος ο ίδιος.

Αναμφίβολα περιμένουν άπαντες με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα μπορέσει να κάνει ο… Spiderman με τον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος το έχει πάρει πολύ σοβαρά και δεν ήρθε στην Ελλάδα για τα τελευταία… ένσημα. Ήρθε γιατί έχει όρεξη για ποδόσφαιρο και να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ξοφλήσει όπως κάποιοι νομίζουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News