Παρασκήνιο: Sports Billy ο Φιλιππούσης, λάμπει διά της απουσίας του λόγω των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

Ο πολυτεχνίτης και… ερημοσπίτης CEO της ΕΠΟ λάμπει διά της απουσίας του λόγω των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Παρασκευής (15/09).

Είπε πολλά κι ωραία ο Τζώρτζογλου για την ΕΠΟ, αλλά και για τον Φιλιππούση. Με αναφορές στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που έχουν κλέψει το ενδιαφέρον του καλοπληρωμένου CEO της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Στοιχίζει στην ΕΠΟ 150 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Είναι γενικός γραμματέας στους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι και στην ομοσπονδία της ποδηλασίας, είναι στο Ηράκλειο αυτές τις ημέρες. Είναι και στην ΕΠΟ. Πώς τα προλαβαίνει όλα; Δεν μπορεί τα λάθη του να τα πληρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εξεταστεί απ’ τα όργανα της ΕΠΟ. Ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παίρνει τόσα χρήματα», σχολίασε ο Νικόλας κι εξέφρασε την απορία: «Είναι απόφοιτος της NASA;». Την απάντηση την έχει η αφεντιά μου.

Ο Τζακ είναι ο σύγχρονος Sports Billy! Τον θυμάστε που ήταν ικανός σε όλα τα αθλήματα; Κάπως έτσι είναι κι ο Φιλιππούσης. Ως παράγοντας και ως καλοπληρωμένο στέλεχος. Από ποδήλατο, βέβαια, δεν σκαμπάζει. Από μπαλίτσα, ακόμα χειρότερα. Οσο για τους Παράκτιους, πέρα απ’ τις αγκαλιές με τον φίλο μου τον Λευτέρη, δεν ξέρει κάτι άλλο. Αφήστε που υπέπεσε σε μέγα ατόπημα, για το οποίο θα σας ενημερώσω αύριο κι απλώς σας ρίχνω τώρα το… τυράκι ότι με τη συμπεριφορά του ο Ιάκωβος όχι μόνο προκάλεσε την οργή κάποιων στο Μαξίμου, αλλά κι εξέθεσε τον Αυγενάκη.

Αλλά, είπαμε, αυτά αύριο. Η ουσία με τον Φιλιππούση έχει να κάνει με το ότι ολοένα και περισσότερες ενώσεις άρχισαν να εκφράζουν τις ενστάσεις τους και για τα λεφτά που εισπράττει ο CEO, αλλά και τις υπηρεσίες που δεν παρέχει στην ΕΠΟ. Αλλά δεν ακούν. Οταν τους συμβούλευα να κρατούν απουσιολόγιο, εκείνοι σφύριζαν αδιάφορα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News