Παναιτωλικός: «Βαρύ» κλίμα και αποδοκιμασίες μετά το 0-5 από Παναθηναϊκό - Τι δήλωσε ο Σούρερ

Έντονες αποδοκιμασίες και αντιδράσεις προκάλεσε στον Παναιτωλικό η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, στόχος όλων ο Γκαμπριέλ Σούρερ.
Το βράδυ του Σαββάτου (16/9) δεν ήταν εύκολο για κανέναν στο Αγρίνιο και δη τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γκαμπριέλ Σούρερ.
Ο κόουτς της ομάδας του Αγρινίου δέχθηκε τη δριμεία κριτική των οπαδών που ήταν στο γήπεδο για τη βαριά ήττα-συντριβή (0-5) από τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με τη λήξη του ματς ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τους πάντες με ένα μακρόσυρτο «ου» ενώ ο Αργεντινός δέχθηκε πολλές από τις αποδοκιμασίες. Το κλίμα άρχισε να γίνεται άσχημο από το 3ο γκολ του Παναθηναϊκού και μετά.
«Σίγουρα δεν περίμενα να είναι έτσι το ματς, κανείς μας δεν το περίμενε. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα. Το σκορ ήταν μεγάλο και δίκαιο το αποτέλεσμα», είπε αρχικά στην Cosmote TV ο κόουτς της ομάδας του Αγρινίου και συμπλήρωσε:
«Στα πρώτα 15 με 20 λεπτά ήμασταν καλοί. Μας έβαλαν το 1ο γκολ και μετά δεν αντιδράσαμε καλά. Μάλλον υπήρχε παραπάνω σεβασμός απ’ όσο έπρεπε για τον αντίπαλο. Το μόνο φάρμακο που ξέρω είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά. Επίσης και στο ψυχολογικό σκέλος θέλουμε δουλειά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι μωρέ που όλα γίνονται στα πλαίσια της ισονομίας και της διαφάνειας
- Πανσερραϊκός: Απάντησε στην ΑΕΚ: «Εχουμε και εμείς βίντεο με φάσεις από τον αγώνα της 27ης Οκτωβρίου»
- Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ και το νέο συμβόλαιο
- Super League: Την Δευτέρα θα γίνει η συνεδρίαση - Κλήθηκε και η ΕΠΟ
- Άννα Μαρία Μάρκοβιτς: Αποχώρησε από την Μπράγκα μετά το viral TikTok video της