Παπασταθόπουλος: «Ναυάγησε» η μεταγραφή, δεν θα φορέσει τα πράσινα

EUROKINISSI
Η Μπέτις δεν θα είναι τελικά η επόμενη ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα αγωνιστεί τελικά στη LaLiga καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό δεν υπήρξε συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που είχε με την Μπέτις. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του «relevo», Ματέο Μορέτο, με ποστάρισμά του στο twitter ανέφερε το «ναυάγιο».
Η Μπέτις βγήκε στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Μαρκ Μπάρτρα ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.
El Betis, a por Sōkratīs Papastathopoulos.
Tanto el director deportivo, Ramón Planes, como el entrenador, Manuel Pellegrini, acuerdan acudir al mercado ante la grave lesión de Bartra. @relevo @samuelsonsilva
— Matteo Moretto (@MatteMoretto) October 10, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
