Τσέφεριν: «Καταστροφή αν η Ιταλία δεν περάσει στο Euro 2024»

EUROKINISSI

Η δήλωση του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν για την Εθνική Ιταλίας αλλά και το σκάνδαλο στοιχηματισμού που απασχολεί τη χώρα.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, επεσήμανε την ανάγκη της παρουσίας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας στην τελική φάση του Euro 2024. Ο πρόεδρος της UEFA τοποθετήθηκε τόσο για το σκάνδαλο στοιχηματισμού που έχει παγώσει την ποδοσφαιρική Ιταλία το τελευταίο διάστημα όσο και τη θέση στην οποία έχει βρεθεί η εθνική ομάδα στα προκριματικά του Euro 2024. Στην ερώτηση για το σκάνδαλο στοιχηματισμού, ο Τσέφεριν ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εκπροσωπούν ένα πρότυπο συμπεριφοράς; Ναι, οφείλουν να είναι. Κάποιοι είναι, άλλοι δεν είναι δυστυχώς».

Όσον αφορά δε την πιθανότητα που υπάρχει να διεξαχθεί το Euro 2024 και να μην είναι παρούσα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, ο Τσέφεριν έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση: «Η Ιταλία πρέπει να προκριθεί στο Euro 2024, διαφορετικά θα είναι καταστροφή. Η Ιταλία είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι η Ιταλία θα πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News