Αλέξης Κούγιας: Σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι διαιτητή
Μαινόμενος Αλέξης Κούγιας, κινήθηκε εναντίον του διαιτητή που σφύριξε το ματς της Κορίνθου με τον Παναργειακό και προσπάθησε να του κατεβάσει το σορτς.
Aπίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κορίνθου με τον Παναργειακό, με την πρώτη, ομάδα που τελεί πρόεδρος να ηττάται με 1-0.
Με το σφύριγμα της λήξης, κινήθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με σκοπό να παραπονεθεί για τις αποφάσεις που πήρε ο ρέφερι.
Εκεί σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να του κατεβάσει το σορτσάκι, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν μπροστά με σκοπό να τον σταματήσουν.
Δείτε το βίντεο:
Ως πότε θα τον ανέχονται οι υπεύθυνοι και το κρατος;
Τι ασυλία είναι αυτή;
Μετά τη λήξη του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής στο Άργος (Παναργειακός-Κόρινθος 1-0)ο Κούγιας σε επιτέθηκε στον διαιτητή Παυλόπουλο και αποπειράθηκε να του κατεβάσει το σορτσάκι! pic.twitter.com/9dC7png9P1— Marka2‼️ (@Marka2free) November 12, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
