ΠΑΣ Γιάννινα: Ακυρος συναγερμός με την προσφυγή Πίρσμαν
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση αφαίρεσης βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα για οφειλές στον Μάρβιν Πίρσμαν με την όλη «παρεξήγηση» να βαραίνει τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.
Έληξε ο συναγερμός που «ήχησε» στον ΠΑΣ Γιάννινα με το θέμα της προσφυγής του Μάρβιν Πίρσμαν για ανεξόφλητες οφειλές.
Η παράληψη του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή να καταθέσει τις αποδείξεις εξόφλησης του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να θεωρηθεί εκπρόθεσμη η ηπειρωτική ΠΑΕ. Ετσι, η υπόθεση αν και είχε οριστεί δικάσιμος για την επόμενη Τρίτη (5/12) από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, πλέον δεν έχει βάση.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εξηγήσουν πως ο Πίρσμαν έχει εξογληθεί εδω και αρκετό καιρό και πως δεν υφίσταται καμία εκκρεμότητα οικονομικής φύσης.
Ο Βέλγος είχε εντυπωσιάσει της δυο χρονιές που βρέθηκα στα Γιάννενα όπου κατέγραψε 62 συμμετοχές, με δυο γκολ και 8 ασίστ. Φέτος αγωνίζεται στην Ολλανδία με την φανέλα της Γκρόνιγκεν έχοντας 16 συμμετοχές μέχρι στιγμής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
