Παρασκήνιο: Ο Παπαπέτρου μπλόκαρε την τιμωρία του με την καταγγελία για απειλές

Πως ο Παπαπέτρου, από υπόλογος για τα «εγκλήματα» κατά του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, έσωσε τη διαγραφή του από τους πίνακες της ΚΕΔ και μαζί και τον Γκορτσίλα.

Για τα κωλύματα των διαιτητών στη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συζητά όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα έπειτα από την απόφασή του να πάνε σε αποχή διαρκείας επειδή κατήγγειλε απειλές ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Βγήκαν, δηλαδή, από τον δημόσιο διάλογο τα εγκλήματα που έκαναν στο Πανθεσσαλικό ο διεθνής διαιτητής με την πολύτιμη αρωγή του Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο οποίος είχε οριστεί στο VAR του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός.

Αντί να ‘χουν ανακοινωθεί από τον Πίτερ Φρόιντφελντ οι ποινές στους δύο διαιτητές, ο Σουηδός συντάχθηκε στο πλευρό τους. Με την καταγγελία του περί απειλών, ο Παπαπέτρου μπορεί να γλίτωσε ακόμα και τη διαγραφή του από τους πίνακες. Τα τραγικά σφάλματά του σε τέτοια ποινή αντιστοιχούσαν. Άσχετα, αν στην Ελλάδα δεν τιμωρείται, πλέον, όποιος αδικεί τον Ολυμπιακό.

Επί της ουσίας, σε μία σοβαρή χώρα, τα διαιτητικά εγκλήματα του Αναστάσιου, θα τον οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια εκτός Σούπερ Λίγκας 1. Αλλά, πρόλαβε ο ρέφερι και άλλαξε πλήρως τα δεδομένα.

Από υπόλογος, έγινε κατήγορος κατ’ αγνώστων. Μαζί του με τον εαυτό του, μάλιστα, ο Παπαπέτρου έσωσε και τον Γκορτσίλα! Του χρωστάει χάρη, λοιπόν, ο Στάθης για την άμεση κινητοποίησή του. Κάποια στιγμή, σίγουρα θα ξεχρεώσει!

Συναγωνιστές έγιναν οι άνθρωποι και σε τέτοιες περιπτώσεις δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News