ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οίδημα στο γόνατο ο Λουίς Σουάρες
Με πρόβλημα αποχώρησε από το παιχνίδι της Ατλέτικο κόντρα στη Βιγιαρεάλ ο Λουίς Σουάρες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν πως υποφέρει από οίδημα στο αριστερό γόνατο και έτσι δε θα συμμετάσχει στα παιχνίδια της Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Παρά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Λουίς Σουάρες έφυγε λαβωμένος από το Κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποχώρησε με τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο, με την ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για οίδημα. Κάτι που θα τον κρατήσει εκτός από τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει Περούυ, Βολιβία και Εκουαδόρ. Μάλιστα, τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του απένανστι στην Εσπανιόλ, παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 12 Σεπτεμβρίου.
? @LuisSuarez9 tiene un edema moderado en la cara posterior de la rodilla izquierda. El delantero queda pendiente de evolución.
— Atlético de Madrid (@Atleti) August 30, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
